Heidenhain instruktieboek CNC-Frezen

HEIDENHAIN Instructieboek CNC FREZEN

images

 

 

 

 

 

Met dit Nederlandse instructieboek, leert u de functies en mogelijkheden kennen, om de meeste verspaningen te kunnen programmeren en in te stellen op CNC freesmachines en bewerkingscentra met HEIDENHAIN besturing.
Met de gegeven uitleg krijgt u snel een overzicht van de opzet, werkwijze en mogelijkheden van machines met HEIDENHAIN dialoog besturing. De verzamelde kennis in dit boek maakt het inwerken op deze besturing dan ook een stuk gemakkelijker. Het is ook het enige vakboek dat voor het eerst in deze vorm vanuit de machine praktijk wordt uitgegeven.
De oorspronkelijke dictaten van de auteur, werden al jarenlang gebruikt bij ingebruikname van nieuwe en bestaande CNC machines, met allerlei producten en toepassingen, die hij in het bedrijfsleven als praktijkopleider heeft mogen realiseren.
In het kader van de doelstelling van het “Verspanersforum” biedt de auteur dit instructiemateriaal aan in een goed verzorgde en up-to-date boekvorm. Nu ook met 3D Virtuele CNC Machine simulaties d.m.v. instructie video opnamen, die de bewerkingsafloop van elke praktijkoefening laat zien. Deze geven zo een indruk van de juiste aanpak van de machinale verspaning van het betreffende product in elke opspanning.
Het HEIDENHAIN Instructieboek CNC FREZEN kan ook dienen voor zelfstudie met de oefeningen die er in staan. Ook als naslagwerk is het waardevol op de werkplek, bij alle bekende merken horizontale en verticale machine modellen, met hier en daar een aantekening over specifieke fabrikant verschillen.
Bij het instructieboek is de handige software “Sharp CAM software” verkrijgbaar, voor het snel maken van CNC programma’s op uw PC in de werkplaats en import van DXF tekeningen.
Prijs: “HEIDENHAIN Instructieboek CNC FREZEN” basis editie (230 pagina’s). € 79,65 per stuk
Prijs: “HEIDENHAIN Instructieboek CNC FREZEN” + Cd-rom met 3D Virtuele Simulaties. € 93,15 per stuk
De minimale handeling- en verzendkosten bedragen € 5,00

Contact

Van Haersoltelaan 25
8325 ET Vollenhove
mail@verspanersforum.nl
06-12 549 159

Menu