Registerleraar

logo-registerleraarHet training aanbod Productief Economisch Verspanen is gevalideerd door registerleraar en bekend onder: Activiteitnummer: Lja6a9qWbJ

 

 

 

Aantal op te voeren registeruren: 8RU

Niveau: 4 en hoger

– Productief Economisch Draaien
– Productief Economisch Frezen
– Productief Economisch Kotteren/Boren
– Productief Economisch bewerken van Superlegeringen
– Productief Economisch Multitask bewerken

Inhoud van de training:

De trainingen zijn modern van opzet er wordt gebruik gemaakt van ultramodern lesmateriaal in de vorm van een werkboek en een toolbox met moderne gereedschappen.

De training heeft als vertrekpunt het werkstukmateriaal waarbij een vergelijk in verschillende werkstofgroepen de verspaningsparameters worden gevonden. Alle begrippen van procesbeheersing worden stapsgewijs behandeld zoals bijv. de invloed van verschillende spaanhoeken, aanvalshoeken, in en uittrede van het gereedschap in het materiaal. Wat is gemiddelde spaandikte en wat is de invloed van de spaandikte op het gereedschap en de belasting van de machine.

Daarnaast worden de modernste verspaningsstrategieën behandeld zoals Vlakfrezen, High-feed frezen, hoek-frezen, Slot-frezen, Zaag-frezen, Aanschuin-frezen, Profiel-frezen, Draaifrezen, plunge-frezen, Trochiodaal-frezen, circulair-frezen, Ramping-frezen, Helicoidaal-circulair- frezen en Draad-frezen/wervelen.

De functie en invloed van coatingen op het gereedschap. Correctie van de snijwaarden in relatie met de hardheid van het materiaal.

Gereedschap opnames, bewerkingseconomie enz.

Tijdens de training ontvangt de deelnemer een cursusboek/binder, notitieblok, schrijfmiddelen en nas het volledig bijwonen van de training een certificaat van deelname.

 

 

Contact

Van Haersoltelaan 25
8325 ET Vollenhove
mail@verspanersforum.nl
06-12 549 159

Menu