Annuleringsvoorwaarden

Annuleeringsvoorwaarden

De deelnemer of contactpersoon die zichzelf of deelnemers namens een bedrijf of organisatie aanmeld bij Stichting Verspanersforum voor het volgen van een cursus, workshop of training, gaat hiermee een verbintenis aan volgens de onderstaande annuleringsvoorwaarden:

Aanmelding, inschrijving

Aanmelding en inschrijving voor een cursus, workshop of training geschiedt door het inzenden van het digitale aanmeldingsformulier op de website www.verspanersforum.nl of per e-mail gericht aan: mail@verspanersforum.nl. De deelnemer of contactpersoon ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail ter bevestiging.

Annulering door inschrijver

Annulering dient uiterlijk tien werkdagen vóór aanvang van de cursus, workshop of training te geschieden via het volgende e-mail adres: mail@verspanersforum.nl of telefonisch via tel.: 06-12 54 91 59.

Bij annuleringen korter dan tien dagen vóór aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Doorgang / annulering door Stichting Verspanersforum

De cursussen, workshops of trainingen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende deelname. In geval van annulering door Stichting Verspanersforum in verband met een te gering aantal deelnemers zal dit uiterlijk vier dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training worden gecommuniceerd aan de inschrijvers zoals eerder in dit document genoemd.

Calamiteiten

Stichting Verspanersforum behoud het recht bij calamiteiten de cursus, workshop of training af te gelasten of te verplaatsen naar een nader te bepalen datum en plaats in overleg met de deelnemers en/of contactpersoon.

 

De directie van Stichting Verspanersforum

Contact

Van Haersoltelaan 25
8325 ET Vollenhove
mail@verspanersforum.nl
06-12 549 159

Menu